Home > Diensten > Bezorgen

Bezorgservice van JVS Zonwering

Bij JVS Zonwering streven wij naar een snelle en betrouwbare bezorging. Onze bezorgdienst is actief op werkdagen, van maandag tot en met vrijdag, tussen 7 uur 's ochtends en 16 uur 's middags. Om uw bestelling snel en precies te bezorgen, maken we gebruik van een geavanceerd automatisch plansysteem. Onze toegewijde chauffeurs, die dagelijks onderweg zijn, zijn bekend met onze producten en streven ernaar om uw bestelling met zorg af te leveren, elke keer weer.

Automatisch plansysteem

Om onze belofte van een snelle levering waar te maken, werken we met een geautomatiseerd plansysteem voor bezorgingen. Dit betekent dat we geen specifieke bezorgdagen kunnen garanderen. Het bezorgsysteem plant automatisch de meest efficiënte routes voor al onze bezorgingen.

Houd er rekening mee dat het plansysteem niet handmatig kan worden aangepast. Hierdoor kunnen wij dus niet ingaan op specifieke verzoeken en het is niet mogelijk om een specifieke bezorgdag te kiezen.

Bezorgmoment

Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u kiezen voor bezorging. Zodra uw product in ons magazijn aankomt, ontvangt u een e-mail met daarin de bezorgdatum en het dagdeel van de bezorging.

Als u tijdens het bestellen uw mobiele telefoonnummer heeft achtergelaten, ontvangt u ongeveer 30 minuten voor aankomst een SMS van onze bezorger. Op deze manier bent u op de hoogte van het bezorgmoment en hoeft u niet de hele dag thuis te blijven.

Belangrijke opmerking

Bij zware producten dient er iemand aanwezig te zijn om de bezorger te helpen met lossen.

Producten zoals glaswanden, garagedeuren, rolluiken, zonneschermen etc. kunnen erg zwaar of lang zijn. In deze gevallen dient er iemand aanwezig te zijn om de producten samen met de bezorger te tillen.

Bezorggebied

Nederland Alle postcodes (excl. Waddeneilanden)
België1000 t/m 5099 en 7000 t/m 9999

Bezorgkosten

Nederland (per adres)€ 25,00 / € 49,00 / € 279,00 (product afhankelijk)
België (per adres)€ 40,00 / € 64,00 / € 279,00 (product afhankelijk)

De exacte bezorgkosten zijn afhankelijk van het door u gekozen product. Om zeker te zijn van de bezorgkosten, welke van toepassing zijn op uw bestelling, volgt u onderstaande stappen:

  1. U gaat naar de gewenste productwebsite via het productenoverzicht op jvszonwering.nl;
  2. In het menu kiest u voor "Diensten" en hierna voor "Bezorgen".

Onze tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Meerdere bestellingen

Bent u van plan om meerdere producten te bestellen? Of heeft u al één of meer producten in bestelling staan bij JVS Zonwering? U kunt al uw bestellingen samen laten afleveren,  u betaalt dan maar één keer verzendkosten. Geef dit aan in het opmerkingenblok van uw bestelling dan zorgen wij voor de rest! De bestellingen die u samen geleverd wilt hebben moeten wel binnen 5 werkdagen van elkaar zijn geplaatst. Zit er meer dan 5 werkdagen tussen dan kunnen de bestellingen niet tegelijkertijd worden afgeleverd.

Op zoek naar losse onderdelen voor rolluiken, zonweringsdoeken, zonneschermen, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.zonwering-onderdeel.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden